Zuinige maar verdiende overwinning!

Op de pleinen van Cobox gaven we afgelopen zaterdag de veteranen van Boxberg partij. En de match verliep zo’n beetje zoals het weer. Een beetje aan het miezeren, maar het kwam nooit echt goed op gang. Meer nog, in het begin van de match gingen we al onmiddellijk de mist in terwijl er gene mist was. Een blunder in de verdediging werd immers onmiddellijk afgestraft. Daarna volgden nog wel enkele blundertjes, maar die werden gelukkig niet afgestraft. Van voor had Tom J. niet de meest plezante verdediger op zijn vel hangen die fout op fout op hem maakte. Op één van die vrije trappen, die daarop volgden, gaf Tom J. een duidelijk antwoord hierop met de 1-1. Al moet gezegd dat de keeper van Boxberg hier niet echt vrijuit ging. En ondertussen bleef de match langs beide kanten verder miezeren en was er niet echt mooie voetbal te zien. Tijdens de tweede helft kwam onze keeper nog enkele keren gepast tussen en misten wij nog enkele kansen. Uiteindelijk was het onze linksback Alain ‘Roberto Carlos’ Andries die met een perfect geplaatst shot de winnende treffer wist te maken. Het was geen mooie match, maar uiteindelijk hebben we toch nipt maar verdiend gewonnen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Welborg. We komen samen om 14u00 in de sporthal. 

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.