Knappe overwinning!!!

Met een ideaal weertje en een goeie sportieve tegenstander waren alle ingrediënten aanwezig voor een geweldige match afgelopen zaterdag tegen LSK Lanaken. Het waren 2 ploegen die wilden voetballen en het waren de mannen van Lanaken die het best uit de startblokken schoten. Maar na een kwartier, 20 minuten leek hun beste kruit verschoten. Vanaf dan namen wij het heft in handen en kregen we verschillende dikke kansen die telkens vakkundig de nek werden omgewrongen. Het gevolg was dat het nog 0-0 stond aan den halve terwijl we eigenlijk al voor hadden moeten staan. De tweede helft was een beetje vergelijkbaar. Ook nu schoten de mannen van Lanaken het best uit de startblokken en moest Yves V. al snel een dikker redding uit zijn mouwen schudden om een achterstand te voorkomen. Maar ook hier werd na een kwartier de wedstrijd weer door ons in handen genomen. Deze keer wisten we uiteindelijk onze kansen wel af te maken. Bart en Tom J. maakten er over verdiend 0-2 van. Het was een collectief sterke prestatie die wel gezien mocht worden. Dikke match en een knappe overwinning!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oud Termien. We komen samen om 14u30 in de sporthal. Voor de match maken we een ploegfoto, dus iedereen op post!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.