De festiviteiten waren precies nog niet goed verwerkt.

De festiviteiten (kerstmis, ploeg van ’t stad, nieuwjaar, day after, …) hadden duidelijk hun tol geëist. We begonnen immers zeer zwak aan onze eerste match van het nieuwe jaar tegen de veteranen van Hasselt. Er lukte werkelijk niets. Passen kwamen slecht aan, het middenveld was niet aanwezig, we creëerden geen kansen en achteraan werd er niet al te best verdedigd. Het gevolg was dat we verdiend 0-2 achter stonden aan den halve. Tijdens den halve werd er dan tactisch bijgestuurd en dat loonde. De tweede helft kwamen we wel in ons spel en leek toch iedereen uiteindelijk wakker! Nu hadden we de bal en ging die wel beter rond. Dit resulteerde in de nodige kansen en natuurlijk doelpunten. Bart maakte de aansluitingstreffer en Johan bracht de score op 2-2. Daarna kregen we nog verschillende kansen om de match volledig naar ons toe te trekken, maar die werden helaas gemist. Na de eerste helft mogen we blij zijn met een gelijkspel, maar op basis van de tweede helft hadden we misschien toch nog verdiend om te winnen.

Komende zaterdag spelen we om 14u30 uit tegen ITM Meeuwen. We komen samen om 13u30 in de sporthal. Na de match is het feest van de vurige hoop!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.