We gaan ook 2019 in als ploeg van ’t stad!!!

Tussen alle feestdagen door was het afgelopen zaterdag ook nog eens tijd voor een lekker ouderwetse derby tussen de veteranen en den Apollo! Met enkele flessen citroenjenever in de aanslag, waren onze supporters er alleszins klaar voor. Onze ploeg bleek dat ook, want ze hadden tijdens de eerste helft alles vrij goed onder controle. Het spel ging nog vrij evenwichtig op en neer en er volgden hier en daar wat kansen. Toch konden de Apolloboys eigenlijk maar één keer echt gevaarlijk zijn die eerste helft. Dat gevaar werd dan ook ‘vakkundig’ geweerd. Uiteindelijk waren wij ook niet echt gevaarlijk, maar we dreigden toch net iets meer en kregen daardoor ook iets meer kansen. Het zal daarmee zijn dat de voetbalgoden ons gunstig gezind waren bij de afgeweken 1-0 van Tom J.. 1-0 aan den halve en er werd al een half feestje gebouwd op de bank! Dit had eigenlijk ook al een volledig feestje mogen zijn, want de 2e helft trokken we pas echt het laken naar ons toe. Het balbezit was grotendeels voor ons. Dit zorgde voor de nodige druk en kansen. Gevolg, de 2-0 (Tom T.) en 3-0 (Bart) volgende elkaar vrij snel op. Den Apollo probeerde nog wel, maar kon geen vuist meer maken. Even gaf onze gelegenheidskeeper (Stef Bollen) hun nog een sprankeltje hoop door hun de 3-1 in cadeauverpakking aan te bieden. Maar geen nood, daar was onze Bart met een prachtige pegel voor 4-1. Hij deed er zowaar een salto bovenop! Brasil, lalalalalalalalaaaa!!!! Voor zover het feest al niet begonnen was, kon het nu helemaal losbarsten! Robby zette nog de kers op de taart met de 5-1. En als we bepaalde situaties nog wat beter hadden uitgespeeld hadden we er nog kunnen maken, maar 5-1 is een zeer mooie en een zeer verdiende derby-overwinning!! Goed gedaan mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Hasselt. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.