Doelpuntenkermis!

Het was een zwaar plein met een platte bal afgelopen zaterdag in en tegen Meeuwen, maar dat deerde ons niet! Vanaf de start gaven we er een stevige lap op. Ons spitsenduo was weer in form en maakte voor den halve ieder al 2 doelpunten. Ook Johan kon niet achterblijven en scoorde ook nog in de eerste helft. M.a.w. het ging een beetje vanzelf de eerste helft, al moest Yves V. af en toe toch gepast tussenkomen. Maar een duidelijke 0-5 voorsprong aan den halve zorgde ervoor dat onze T1 Tom J en Steven naar het feest van de vurige hoop kon laten vertrekken. Tom T. en Tuur ‘Lukaku’ Gillissen waren de invallers van dienst. Om toch iet of wat op Lukaku te lijken had Tuur zijn trainingsjaske maar onder zijn T-shirt aangedaan. Maar even later kwam de echte Lukaku in Tuur naar boven. Na een goeie voorzet deed Tuur Lukaku-gewijs een overstapje zodat Bart achter hem de prachtige combinatie kon afwerken. Nu, daarvoor waren de mannen van Meeuwen wel even terug in de match gekomen met 2 doelpunten. Maar onze keeper liet ze niet verder in de match komen dankzij enkele cruciale reddingen. En dankzij de doelpunten van Bart, Tom T. en Niels (op vrije trap), werd het uiteindelijk nog een doelpuntenkermis in ons voordeel. De overtuigende 2-8 overwinning werd daarna goed gevierd met enkele lekkere Cristallekes!

Komende zaterdag spelen we om 14u30 thuis tegen de Casuals. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!