Het liep niet van een leien dakje, maar toch gewonnen!

Amai, het was niet makkelijk afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Helchteren. Het leek thans even makkelijk te gaan worden vermits Helchteren maar 10 man had, maar dat draaide toch enigszins anders uit. Nu, bij ons waren we ook maar net met 11 met Marcel en Andreas erbij. Het waren dan ook Marcel en Andreas die de eerste keer het verschil konden maken. Na een mooie 1-2 tussen hun beide op links kon Andreas mooi afwerken. Maar helaas was dat ook zo goed als het enigste noemenswaardige aan onze kant de eerste helft. Meer nog, het leek eerder alsof wij met ne man minder waren. Het gevolg was dan ook dat de mannen van Helchteren nog voor den halve de 1-1 maakten. De tweede helft ging het niet echt beter. Björn scoorde wel de 2-1, maar als snel stond het weer 2-2. En het duurde toch tot vrij diep in de tweede helft eer dat Niels op een corner iets deed wat op een omhaal leek en zo de 3-2 tegen de netten schoot. In de blessuretijd kwamen we zelfs nog heel goed weg, want Kris had evengoed een penalty voor Helchteren kunnen fluiten voor hands. Maar hands is met 2 handen, dus (oef!) weer een overwinning bij op den teller!

Zaterdag spelen we om 15u thuis tegen Husaria Limburg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!