Zelfs in het Pools kunnen we winnen!

Aldus heb ik gehoord:

Husaria Limburg was de tegenstander van afgelopen zaterdag. Een selectie van Polen die in Limburg verblijven gaven ons op een sportieve manier partij! Maar het waren wel wij die op voorsprong kwamen. John (Eindelijk zijn eerste!!!) en Tom T. scoorden in de eerste helft. De tweede helft werd El Turo nog eens van stal gehaald en dat loonde onmiddellijk. Hij maakte de 3-0. Daarna viel de concentratie wat weg en kwam Husaria nog terug tot 3-2. Toch een verdiende overwinning tegen een sportieve ploeg. Alleen het verbroederen achteraf in de kantine zat er niet echt in voor die mannen. Misschien een volgende keer?

Komend weekend spelen we op het tornooi van Nieuwe Kempen. Om 14u45 spelen we tegen ST 2000. We komen om 13u45 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!