Cauberg gaat eraan op het tornooi van de Zebra’s!

Onder een stralende zon op het tornooi van Zebra’s Opglabbeek kregen we met Cauberg een ploeg voorgeschoteld waar we nog nooit tegen gespeeld hadden. Het bleek uiteindelijk ook wel een vrij degelijke ploeg waar we toch de nodige moeite mee hadden. Nadat Tom J. eerst 2 keer op de keeper kopte, bracht hij ons met zijn derde kopbal toch op een 1-0 voorsprong. Even later gaf onze verdediging niet thuis en stond het 1-1. Daarna verliep de match vrij evenwichtig met een licht voordeel voor ons, maar tot scoren kwam niemand meer die eerste helft. Meer nog, het was wachten tot vrij diep in de tweede helft eer we het verschil konden maken. Op een gegeven moment riep de keeper van Cauberg tegen zijn mannen dat wij moe aan het worden waren. Dit werkte, vooral voor de supporters, als een rooie lap op ne stier. Want daarna werd het verschil gemaakt. Eerst maakte Björn met een mooie goal de 2-1 en iets later deed Tom J. helemaal de boeken dicht voor Cauberg met zijn 2de van de namiddag. 3-1 gewonnen! En dan is Tuur nog niet opgekomen, maar wel gedoucht!

Zaterdag spelen we om 15u thuis tegen de veteranen van Helchteren. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.