De oude gloriën terug van stal gehaald!

Het was weer kretsen afgelopen zaterdag om aan genoeg volk te geraken voor onze match in en tegen Nieuwe Kempen. Het was zelfs zo dat we onze oude gloriën terug moesten oproepen. Zo werd Tuur terug aan de gang gezwengeld, gestopte Hayati werd terug opgeroepen en Johnny werd gevraagd om zijn schoenen voor een keer terug van de zolder te halen. Erger nog, er werd zelfs aan de webmaister gevraagd om mee te doen. Maar gelukkig bleek dit door de glansprestatie van Tuur niet nodig ;-). Onder het motto ‘de afwezigen hadden alweer ongelijk’ begonnen we onder een stralende zon aan onze match tegen Nieuwe Kempen. En het moet gezegd, het viel een heel stuk beter mee dan dat we op voorhand verwacht hadden. We waren duidelijk de betere ploeg en kregen verschillende kansen. Lag dit aan de tegenstander of wilden onze oude gloriën zich nog eens bewijzen? Alleszins stonden we aan den halve verdiend 1-3 voor met 2 goals van Tom J. en ja hoor, ééntje van Tuur! Ondanks zijn doelpunt wilde Tuur tijdens den halve afkomen, maar daar stak de webmaister een stokje voor. En al maar goed zou in de tweede helft blijken. In het begin van de tweede helft kregen we het even moeilijk en kwamen de mannen van Nieuwe Kempen terug. Zo stond het op een gegeven moment 4-4. Maar daarna kwamen we weer in ons ritme en duwden we weer even door. Het begon eerst met een resem gemiste kansen, maar op een gegeven moment gingen ze er toch weer vlot in. Tom J., Johan, Hayati en ja hoor, alweer Tuur, zorgden voor de 4-7 eindstand. Een mooie overwinning mannen! En een dikke merci aan de mannen die ons uit de nood hielpen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de Schutterboys van Zonhoven. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.