Schutterboys Zonhoven ingemaakt!

Afgelopen zaterdag waren de Schutterboys van Zonhoven onze tegenstanders. Normaal gezien altijd een moeilijke tegenstander waar we van ze leve ook al van verloren hebben. Maar afgelopen zaterdag liep het toch enigszins anders. Wij waren, zeker de eerste helft, zeer goed aan het voetballen en onze jonge tegenstander kon daar om één of andere reden niet teveel tegenover stellen. Het gevolg was dan ook dat we aan den halve al 3-0 voorstonden. De score werd geopend met een prachtige streep van Alain. Daarna scoorden Bart en ? nog. De tweede helft ging het tempo wat omlaag, maar controleerden we de match en wisten we onze voorsprong verder uit te bouwen. De goals werden gemaakt door Bart en Johan. Weer een perfecte overwinning bij op den teller! Goed bezig mannen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in Borgloon tegen Welborg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!