Mini-tornooi in Millen was zeeeeer gezellig!

Een zo goed als ideale zaterdagmiddag afgelopen zaterdag. Onder een zalige zon namen we deel aan een mini-tornooitje in Millen. Er waren 4 ploegen (één of andere Waalse ploeg, Boxberg, Millen en wij). Iedere ploeg speelde 2 matchen van telkens 2 keer 20 minuten. Wij begonnen tegen Boxberg. Mannen die we nog niet zo lang geleden in eigen huis serieus hadden ingemaakt. Maar deze keer was hun ploeg volledig en gaf onze verdediging niet thuis. We maakten er wel drie (Tom J., Johan en Ward Lenaerts zijn eerste voor de veteranen!). Maar we kregen er helaas ook 4 binnen. Gevolg, eerste match nipt verloren met 4-3. Dus dat werd spelen tegen Millen voor de derde plaats.

Tussendoor effe e bokske drinken en op naar de volgende match. Daar bleken de veteranen van Millen echt wel krom en stijf geworden te zijn. Want om eerlijk te zijn, werd de match vrij snel in ons voordeel beslist. We kwamen al snel op voorsprong en kwamen gedurende de hele match niet echt in de problemen. De mannen van Millen kregen ook wel kansen en maakten een goals, maar als wij onze kansen hadden afgemaakt was de zege nog hoger opgelopen dan 1-3. Goals van ons waren van Bart (2x) en Johan.

Na de match werd er stevig verbroederd bij ne lekker bok onder een stralende zon! Zalig! Merci veteranen van Millen!!!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.