Van doelpuntenkermis naar perfecte paaswandeling!

Wat een zaterdag hebben we toch weer beleefd afgelopen zaterdag!!! Het begon met een heuse doelpuntenkermis in Meeuwen. We waren dan maar net met 11, maar bij die elf was onze voorzitter die nog eens zijn schoenen aangetrokken had. Dus dat kon niet fout lopen, hè. Al kon hij de dag erop niet meer met de auto rijden van de spierpijn. Maar het was het allemaal waard. T1 Marc had op voorhand nog voorspeld dat we aan den halve met 1-5 zouden voor staan. Zoals we dat in het verleden tegen Meeuwen nog al eens gedaan hebben.  En zijn voorspelling kwam nog bijna uit ook. Vlak voor den halve stond het immers 2-5. Maar het ging zo snel dat het aan den halve alweer 3-6 stond. Doelpuntenmakers van dienst in de eerste helft waren Bart (3x), Tom J. (2x) en Niels na wat zwemmen op vrije trap. De tweede helft ging op hetzelfde elan verder. Zo goed als iedere bal die in de buurt van de goal kwam ging erin. De mannen van Meeuwen wisten telkens de kloof te verkleinen, maar telkens wisten we vrij snel tegen te scoren. Uiteindelijk liep de score zo op tot 6-9. Doelpuntenmakers in de tweede helft waren Tom J. (2x) en Johan. De supporters waren dolenthousiast met 15 goalen in één match en gingen spontaan 2 plateaus bier halen om dit te vieren! Dikke match mannen! Al moeten we misschien toch nog een beetje werken aan de tegengoalen ;-).

Na deze doelpuntenkermis ging de veteranenkaravaan terug richting Zutendaal. Daar was het tijd voor onze jaarlijkse paaswandeling. En het mag gezegd, het was een top editie! Ondanks of dankzij de dreigende regen werd er uitgeweken naar de schapenstal van één of andere politieker. Dit bleek een zeer goed en gezellig alternatief! Al was er net één fles citroenjenever te weinig ;-). De hotdogs achteraf waren ook weer dik in orde. Een dikke merci aan de organisation!!!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 een mini-tornooitje in Millen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.