De eerste nederlaag van 2018 is een feit!

Afgelopen zaterdag tegen de Zebra’s van Opglabbeek was het zover. De eerste nederlaag van 2018 was een feit. En we moeten eerlijk zijn, het was een verdiende nederlaag. Meer nog, we kwamen goed weg met een 1-3. De eerste helft konden we thans nog redelijk mee aan en kwamen we zelfs op voorsprong via Alain. Maar dit mochten we toch enigszins gevleid noemen. Onze nieuwe veteraan Tom Klomp deelde die mening en zorgde voor gerechtigheid voor de Zebra’s door zijn eerste owngoal bij de veteranen te scoren. Gevolg was dat het 1-1 stond aan den halve. Geen man over boord dacht de gemiddelde supporter langs de kant. Maar dat draaide toch effe iets anders uit. De mannen van Opglabbeek waren de tweede helft stukken beter dan ons en creëerden een hoop kansen. Gelukkig was hunne spits nog beter in het missen van open kansen dan Bart bij ons en bleef de schade nog beperkt. Maar als snel kwamen ze 1-2 voor. In de loop van de tweede helft kregen we nog enkele kleine kansjes, maar er waren er bij ons verschillenden niet op niveau en de Zebra’s waren dat wel (Allee, buiten hunne spits dan). Ze maakten ook meer dan verdiend de 1-3 en hadden eigenlijk veel meer verdiend. Achteraf hebben we de verdiende nederlaag dan maar doorgespoeld met een geslaagd nieuwjaarsfeest in de Woushoeve!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Helchteren 76. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.