David en Ward verliezen met 2-1 ;-)

Nee, nee, de veteranen hebben niet verloren afgelopen zaterdag. Allé, het is te zeggen enkel Ward en David hebben verloren. De rest heeft immers vlot en ruim gewonnen van de veteranen van Boxberg. Het verschil werd gemaakt in de eerste helft. Daarin ging het met momenten wel heel erg vlot. Het duurde ook al even eer we tegen 11 tegenstanders stonden, maar ook dat maakte niet veel verschil. In tegendeel zelfs want toen de 11e persoon erbij kwam vielen de goalen zelfs nog iets sneller dan ervoor. Het gevolg was dat we bij den halve al met ruime 0-6 cijfers voor stonden. Doelpuntenmakers van dienst waren Bart (3x), Tom J., Johan en de keeper van de tegenstander op aangeven van John. Deze ruime voorsprong gaf de T1 wel de kans om David en Ward ook te laten meespelen in de tweede helft ;-). Dit verliep echter niet altijd even vlot, want de mannen van Boxberg kwamen beter in de match en wisten 2 keer te scoren in de tweede helft en wij (Bart) nog maar één keer. Gevolg, Ward en David 2-1 verloren en de rest 2-7 gewonnen! Sterk bezig mannen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen om 14u30 samen in de sporthal. ’s Avonds is het ons nieuwjaarsfeestje!