Ook de tweede nederlaag van 2018 is een feit!

Aldus heb ik gehoord…

Het was Helchteren 76 dat ons afgelopen zaterdag de tweede nederlaag van het seizoen aansmeerden. Ze stuurden ons immers met een 2-1 nederlaag naar huis. Na de eerste helft was het nog 0-0, maar in de tweede helft kwamen de mannen van Helchteren 1-0 voor. Na een tactische ingreep werd David in de aanval geposteerd en wist hij de 1-1 te maken. Maar uiteindelijk kon Helchteren nog de 2-1 maken en de match winnen. Reden van de nederlaag was misschien te zoeken in het feit dat er enkele spelers niet konden en enkele gekwetst waren waardoor we, gelukkig dat Roel meedeed, maar net volk genoeg hadden. Verder waren er slechts 2 supporters op de afspraak. Onze 2 uitgediende René en Jos waren van de partij, maar de anderen blonken uit in afwezigheid. Och ja, volgende week trekken we dat recht!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oud Termien. We komen om 14u30 samen in de sporthal. Na de match is er ook het eerste spaarmoment voor ons buitenlands tornooi in Sandwich!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.