Opnieuw 2-1 winst!

Net als vorige zaterdag wisten we ook deze keer onze match met 2-1 te winnen. Deze keer was Megawatt As het kind van de rekening. Het was thans een meer dan degelijke tegenstander. Dit was duidelijk te merken tijdens de eerste helft. Het was een heel open match waarin beide ploegen redelijk wat kansen bij elkaar voetbalden. Al moeten we eerlijk toegeven dat de kansen van de mannen van As net iets gevaarlijker waren en in aantal ook iets groter dan die van ons. Maar ondanks dat keepte Yves weer een puike partij en wist Bart toch één van onze kansen te verzilveren. Megawatt bleef ondertussen zijn kansen maar missen. Het was zelfs zo erg dat onze arbiter Kris er medelijden mee kreeg en een duidelijk buitenspelgeval niet floot waardoor de mannen van As met 2 vrij voor onze keeper stonden. Nu konden ze echt niet meer missen en maakte ze de zeker verdiende gelijkmaker. De tweede helft begon Megawatt ook weer heel stevig, maar de druk ging vrij snel liggen. Hierdoor konden wij het heft in handen nemen. We voetbalden vrij aardig en kregen weer verschillende kansen. Tom T. wist te profiteren van een ‘assist’ van Hayati en knalde de 2-1 laag binnen. Verder kregen we het de tweede helft niet meer moeilijk en waren we zeker op basis van de tweede helft misschien toch de verdiende winnaar?