We knopen terug aan met een mooie overwinning!

Na onze zware pandoering in Laer Opglabbeek hadden we afgelopen zaterdag iets recht te zetten. Ook deze keer was het grondgebied Opglabbeek de plaats van het strijdtoneel. Deze keer was de tegenstander een ploeg uit Holland, Stramproy genaamd. Het was zeker geen slechte tegenstander. De gemiddelde leeftijd lag dan ook weer een stukje lager dan die van ons. De eerste helft hadden onze noorderburen ook het veldoverwicht, maar echt gevaarlijk werden ze toch zelden. Wij kregen ook nog een paar kansen. Maar het bleef 0-0 tot aan den halve. De tweede helft namen we dan volledig het heft in handen. Alain wist al vrij vroeg de 1-0 te scoren. De Hollanders spartelden nog even tegen en maakte nog de 1-1. Diegene die scoorde voor hun dacht dat hij de Champions League gewonnen had. Zo gelukkig was de jongen. Maar zijn geluk was van korte duur. Even later kon David volledig vrij staand een corner perfect binnen koppen. Daarna controleerden we de match rustig en was een wederom verdiende overwinning weer een feit!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Mega Watt As. We komen om 14u30 samen in de sporthal.