Topweekend achter de rug!

Dat moeten we meer doen zo 2 matchen op één weekend spelen. De vorige keer dat we dat deden werden we Europees kampioen in Portugal. Afgelopen weekend deden we dat kunststukje nog eens over door eerst op het tornooi in Millen Ophoven met 4-2 wandelen te sturen en de dag erna thuis Denegaerde Niel met een 4-3 nederlaag op te zadelen. En dan maar zeggen dat we ouw knoken hebben en geen 2 matchen aan kunnen, pfff!

Er waren zelfs enkele vergelijkingen te maken met het verloop van beide matchen. We kwamen immers telkens snel 0-1 achter en wisten dat ook telkens in de eerste helft alweer recht te trekken. Tegen Ophoven scoorde nieuwkomer Johan en tester Robrecht (maar achteraf niet goed genoeg bevonden ;-)) voor rust. Thuis tegen Niel waren het gelegenheidsspeler Christiaan en bijna ouwe rot Bart die de ruststand op 2-1 brachten. De mannen van Ophoven hadden de vrijdag in Millen eigenlijk niks te zeggen, maar toch kwamen ze in het begin van de tweede helft voor de tweede keer aan de goal en wisten ze de 2-2 te scoren. Maar daarna was het éénrichtingsvoetbal en maakte David en Bart het verschil. Een overduidelijk dik verdiende overwinning! Tegen de mannen van Niel zaterdag liep dat toch enigszins anders. We bleven wel heel de tweede helft verdiend op voorsprong, maar ze bleven toch tot op het einde aandringen. Ingmar en ‘topspits’ Yves D. maakt nog 2 doelpunten, maar ook Denegaerde wist er nog 2 te maken. Gevolg, toch nog effe spannend, maar wederom een dik verdiende overwinning!

Zaterdag spelen we om 14u45 op het tornooi van Nieuwe Kempen tegen Bounce vzw. Voorafgaand hebben we om 13u00 algemene vergadering in de sporthal.