Ge zou nog gaan denken dat het aan ons ligt.

Voor de tweede week op rij en voor de derde keer in 2016 geeft onze tegenstander verstek. En dan was het al een reservetegenstander die normaal afgelopen zaterdag zou komen. Ge zou bijna nog gaan denken dat het aan ons ligt en dat ze niet durven spelen tegen een ploeg in vorm. Jammer, maar dan maar weer onder elkaar de strijd aanbinden. Deze keer speelden we niet in de zaal, maar op het plein van den Apollo. Ik weet niet of het aan het feit lag dat den Apollo op dat plein speelde, maar het niveau van ons onderling partijtje was niet al te hoog. Gelukkig was de gele ploeg toch nog op niveau en zorgden zij voor enkele mooie acties. De rooi probeerde effe nog iets terug te doen, maar dat was toch ijdele hoop. Uiteindelijk was het toch een gezellige namiddag en hopen we voor volgende zaterdag op een tegenstander. Maar dat moet lukken!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Welborg. We komen om 13u45 samen in de sporthal vermits het toch een stevig stukske rijden is.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie