Gezellig namiddagje sporthal

De mannen van Eisden 84 hadden ook deze site bekeken en vonden niet genoeg kandidaten om het tegen ons te durven opnemen, dus belden ze de avond ervoor maar af. Gevolg, een gezellig namiddagje sporthal. De zaalvoetbalschoenen werden vanonder het stof gehaald om onderling elkaar partij te geven in de zaal. Bij het indelen van de ploegen, waar geen gerechtsdeurwaarder aanwezig was, werd al snel duidelijk dat de jong veteranen het gingen opnemen tegen de ouw. De jong dachten die ouw eens een lesje te leren, maar al snel bleek het tegenovergestelde waar. De jong werden zowaar overklast. Excuses werden er langs alle kanten gezocht en gevonden, maar de ruime overwinning voor de ouw staat toch genoteerd! Maar geen ramp, Jeroen ging erna met zijn vrienden bowlen en Wim liet ons nog weten dat hij vorige maand zijn verjaardag vergeten was en dus komende zaterdag zal trakteren om dat goed te maken.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Lanaken VV. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie