6-1? 3-4? … 3-4 en alweer niet verloren!

Aldus heb ik gehoord:

Zaterdagnamiddag gingen we voor het eerst op bezoek bij de mannen van Welborg. Op het patattenplein van Borgloon was het in het begin zoeken voor beide ploegen. Het balbezit was voor Welborg en we wisten er niet goed onderuit te komen. Toch wisten we op voorsprong te komen via Tom J. De voorsprong was van korte duur en nog voor de rust stond het 1-1. In de tweede helft speelden we bergaf en dat leek ons beter af te gaan. Het voetbal was beter en Tom J. maakte er 1-2 van. Er leek niks aan de hand, tot Welborg keihard toesloeg op de counter met de 2-2 en de 3-2. Zou dit de eerste nederlaag van het kalenderjaar worden? ‘Niks van’, dacht Tom J en met 2 prachtige doelpunten kon hij de scheve situatie toch nog rechttrekken: 3-4! Een mooie overwinning!

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Smeermaas. We komen om 14u00 samen in de sporthal. Om 18u00 hebben we onze jaarlijkse paaswandeling!