Nog altijd ongeslagen in het nieuwe jaar!

De verwachtingen waren hoog gespannen na onze goed reeks. We zouden die junioren (Het konden de kinderen van Jeroen wel zijn.) wel eens voetballes geven. Helaas draaide het net iets anders uit. De Klok Zolder begon zeer gretig aan de match waardoor we het toch wel effe moeilijk hadden en al snel de 0-1 moesten slikken. Maar daarna namen we toch het heft in handen en waren we de betere ploeg. Bart zat niet in zijn beste dag, maar gelegenheidsspits Jan ‘De Piero’ Weytjens duwde de 1-1 staalhard tegen de netten. Even later was Wim even wakker en rondde hij een solo perfect af. 2-1 aan den halve. De tweede helft leek verreks veel op het weer. We kwamen niet meer tot kansen en de mannen van Zolder probeerden net iets harder. Niet dat ze echt kansen kregen, maar een afvallende bal zorgde wel voor de 2-2. Daarna was het motto voor beide ploegen ‘vooral niet verliezen’. Beide ploegen leken tevreden met een puntendeling al had Bart vlak voor tijd de winnende goals nog aan de voet. Jammer, maar nu weten we ook nog eens wat gelijk spelen is. Hebben we dit jaar nog niet gedaan.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Eksel. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie