Een moeilijke match, maar toch een ruime overwinning.

Het was tegen de veteranen van Eksel afgelopen zaterdag en traditiegetrouw hebben we het altijd moeilijk tegen deze sterke tegenstander. Ook deze keer hadden we het moeilijk, al lag het deze keer vooral aan ons eigen. Want de eerste helft leek het een ‘walk in the park’ te zullen worden. We speelden tegen 9.5 man en controleerde de match op een zeer gezapig tempo. Tussendoor werkte Bart 2 kansen af en onze keeper zag gene bal. Met 2-0 aan den halve durfde we het toch aan om Eksel één van onze spelers te geven. De tweede helft gingen we op hetzelfde gezapige tempo verder. Dit bracht ons echter wel wat in de problemen. De Mannen van Eksel (en éne van Zutendaal) vonden stillekesaan de weg naar onze 16. En één keer in die 16 deed onzen arbiter de rest. Lichte penalty voor Eksel en 2-1. Het werd zowaar nog spannend. We hadden het effe moeilijk, maar wie is er om ons over zo van die momenten heen te helpen? Ja, ja, El Turo! Met zijn splijtende rushes deed hij de verdediging van Eksel serieus pijn. En op enkele minuten tijd maakte onzen Tuur met een goal en een assist weer het verschil. Uiteindelijk werd het met 5-2 nog een ruime overwinning! Nog steeds niet verloren in 2016 en dat gaan we volgende week ook zo houden!!!

Zaterdag is het nog eens tijd voor een revanche! We hebben immers nog een rekening open staan met die mannen van Oud-Termien! Om 15u00 spelen we thuis tegen hun en we gaan los voor de overwinning! We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie