Overwinning nummer 5 in 2016 is een feit!

Met de 5de overwinning op rij in 2016 blijft onze ongeslagen status nog steeds overeind. Al was hij afgelopen zaterdag toch even aan het wankelen. In de eerste helft tegen Boxberg hadden we het moeilijk. We kregen al snel enkele dikke kansen tegen die gelukkig voor ons niet werden afgewerkt. In tegendeel, op een diefje wist Bart ons zelfs op een 0-1 voorsprong te brengen nadat hij eerder al een dikke kans niet voorbij de keeper van Boxberg kreeg. Nu, die 0-1 bracht ons niet echt beter in de match. We bleven het moeilijk hebben en voetbalde vooral tegen onszelf. Dit resulteerde dan ook in een, voor Boxberg, verdiende 1-1 aan de rust. Op de bank zaten 3 wissels waarvan er éne, Yves D., redelijk hoog van den toren aan het blazen was dat hij de tweede helft wel het verschil zou maken. Het is niet dat hij alles in zijn eentje deed, maar het moet wel gezegd dat hij onze ploeg beter deed voetballen de tweede helft. Al leek het bij de aftrap toch even mis te lopen. De mannen van Boxberg namen ons op snelheid en maakten er vlak na de center 2-1 van. Maar onder impuls van een bedrijvige Yves D. namen we de match in handen. En het was Yves D. zelf die ons echt terug in de match bracht met een mooie schuiver onder in den hoek, 2-2. Daarna trok Bart zich nog eens op gang en maakte de 2-3 en de 2-4. Ondertussen viel onze rots in de branding Alain na een ongelukkig duel uit. (Diagnose: een verrekking en 3 weken uit) Uiteindelijk was Wim ook wakker geworden en maakte hij er toch nog een ruime overwinning van. 2-5 gewonnen!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen De Klok Zolder. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie