Ook LSK Lanaken gaat voor de bijl!

Het gaat goed in 2016! Wordt 2016 het jaar van de veteranen? Je zou het beginnen denken na de derde overwinning op rij. Al was het deze keer wel met het kleinste verschil. Toch was het verschil tijdens de match wel wat groter dan de uitslag laat vermoeden. De eerste helft liep nog enigszins gelijk op. Onze start was heel sterk en vertaalde zich al vrij snel in een eerste goal van Tom J.. Maar naarmate de eerste helft vorderde kwamen de mannen van LSK beter in de match. Onze verdediging had het niet onder de markt met de nummer 5 van Lanaken. Hij wist regelmatig voor gevaar te zorgen en wist dit ook éénmaal af te ronden. 1-1 aan den halve. In de tweede helft konden wij precies beter tegen de kou, want toen was het vooral éénrichtingsvoetbal richting het doel van LSK Lanaken. Echte gevaarlijke kansen bleven weliswaar uit, maar de steriele druk leverde uiteindelijk toch de verdiende winst op dankzij de tweede van de namiddag van Tom J.. 1-2, alweer een dik verdiende overwinning bij op den teller.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Hasselt. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie