Hasselt afgedroogd!

Nummer 4 in de rij van overwinningen in 2016 is een feit! Al begonnen we toch met enig voorbehoud aan de match met de nederlaag van vorig jaar in gedachte. Toen gaven we immers een 0-3 voorsprong nog uit handen. Maar deze keer zou het een heel ander verhaal worden. Hasselt begon wel vrij sterk en wist al redelijk snel iemand alleen voor onze keeper te laten opduiken. Maar i.p.v. dat hij er de 1-0 van maakte, toonde Yves V. zich de sterkste in de één tegen één situatie. Deze waarschuwing maakte wel iedereen wakker. Geleidelijk aan namen we de match over. Na enkele pogingen wist Wim, die best wel een goei match speelde, de 0-1 te maken. Daarna vond onze rots in de branding het nog eens tijd om uit te halen. Met 2 afstandsschoten wist Marc er 0-3 van te maken. Net voor den halve devieerde Bart nog een schot van Jurgen in doel. 0-4 bij de rust. Dat zouden we niet meer uit handen geven! Dachten we… Blijkbaar is het niet evident om een voorsprong vast te houden zonder supporters. Al maar goed dat we er maar éne gedronken hadden, want toen de supporters terug buiten kwamen stond het 2-4! Naar we hebben horen vertellen kreeg Alain de bal toegespeeld en hij had het lumineuze idee om de bal zonder te kijken terug te spelen op Yves V. Aanvaller ertussen en 1-4! Geen twee minuten later werd er niet doortastend genoeg verdedigd, gevolg 2-4. Maar met de supporters terug op post werd de match terug in handen genomen en maakte Bjorn er nog een wederom dik verdiende 2-5 overwinning van.

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Millen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.