Een snipperdag!

Op vraag van Alain werd het verslag deze week extra laat op de site geplaatst.

Jacky nam afgelopen zaterdag een snipperdag en liet zijn ploeg in de steek. Maar hij was zeker niet de enigste. De tegenstander van dienst, Tuinwijk Zonhoven, nam precies ook een snipperdag. Zonder ze helemaal de grond in te boren, mogen we toch rustig stellen dat we van een tegenstander toch enige vorm van enthousiasme en strijdlust mogen verwachten. Niets was echter minder waar. Die mannen hadden blijkbaar zin in een namiddagje verdedigen, want over de middenlijn zijn ze amper geweest laat staan dat ze een kans bijeen gevoetbald hebben. Jammer genoeg paste wij ons daaraan aan en gingen wij op een gezapig tempo voetballen. M.a.w. het was allemaal niet zo geweldig. Maar ondanks dat werd er bij ons toch nog af en toe een goede combinatie op de mat gelegd. Dit resulteerde in een 0-2 (2x Tom J.) voorsprong aan den halve  De tweede helft hetzelfde verhaal als in de eerste. Alleen met dat verschil dat Niels en Tom T. een beetje medelijden kregen met de tegenstander en voor hun 2 goalen maakten.  Maar David, met een pegel, en Bart stelde de 2-4 overwinning veilig. Gewonnen en op naar de volgende match!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit in Beek tegen Gerdingen. We komen om 14u00 samen in de sporthal. Het is een hennig stukske rijden, dus iedereen op tijd!

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie