De perfecte match!

Het kan misschien altijd nog wel ergens een tikje beter, maar de match die we afgelopen zaterdag tegen Gerdingen speelden naderde toch de perfectie. De mannen van Gerdingen hebben een meer dan degelijke ploeg en zullen regelmatig hun matchen winnen. Zelfs (?) tegen ons als we nog eens één van onze mindere dagen zouden hebben. Maar de laatste tijd zijn we echt goed aan het voetballen en ook zo afgelopen zaterdag. Onze organisatie stond weer als een huis en van daaruit is het natuurlijk altijd fijn voetballen. We hadden de eerste helft dan ook het beste van het spel. Onze tegenstander kreeg wel een aantal kleine kansen, maar dat bleef beperkt tot schoten die voor langs gingen. Onze kansen waren duidelijk gevaarlijker. Na een knappe schijnbeweging of een flagrante misser (aan u de keuze) van Bart op voorzet van Hayati stond Wim nog goed opgesteld om de 0-1 binnen te duwen. Even later volgde Tom T. goed op een schot van David dat door de keeper van Gerdingen gelost werd. Diezelfde David verwende de talrijk opgekomen supporters nog door een tegenstander te passeren met een opwippertje vlak voor de tribune. Een dik verdiende 0-2 aan den halve. De tweede helft wilde Gerdingen de bakens verzetten en hadden ze ook wel wat veldoverwicht. Maar zoals eerder al aangehaald stond onze organisatie als een huis. Alleen was het voor Hayati even zoeken waar hij dat huis binnen moest. De druk van Gerdingen leverden niet echt doelgevaar op. Integendeel, het waren wij die na twee perfecte counters er nog 0-4 (Yves D. en Bart) van maakten. Dikke match mannen! Alleen jammer van de Pax!

LET OP! Onze volgende match is nu vrijdag in en tegen Hutte Houthalen. We spelen om 20u00 dus we komen om 19u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie