7 op 12 tegen Eisden 84

14 maart 2015:       Veteranen KZVV – Eisden 84    4-6
29 augustus 2015: Eisden 84 – Veteranen KZVV    5-5  (tornooi Polonia)
3 oktober 2015:     Eisden 84 – Veteranen KZVV    1-8
7 november 2015: Veteranen KZVV – Eisden 84    8-1

Het was al de 4de keer dit jaar dat we Eisden 84 partij gaven. In het begin van het jaar kregen we in een thuismatch nog ferm op de doos. In augustus wisten we na een memorabele comeback net niet te winnen. Maar het najaar was volledig voor ons. Eisden 84 werd twee keer met ruime 8-1 cijfers wandelen gestuurd. Ja, spelers in de herfst van hun carrière zullen misschien beter tot hun recht komen in de herfst.

Afgelopen zaterdag ging het weer zeer vlot. Ons spitsenduo Bart en Tom duwden er elk 2 binnen in de eerste helft. Tegenstand van Eiden was ver te zoeken. Op één enkele bal na had gelegenheidsdoelman Niels niets te doen. In de tweede helft bood Eisden 84 dan toch iets meer weerwerk. Dit resulteerde al snel in de 4-1. Maar al snel was het weer gedaan met de tegenstand. Bart dikte zijn doelpuntenaantal nog wat aan met 2 goalen. Wim maakte er tussendoor ook nog éne en Yves D. zette de kers op de taart met de oververdiende 8-1. Het hadden net als vorige keer dubbele cijfers kunnen zijn als we de kansen afmaakten, Maar die goalen hebben we gespaard voor volgende match.

Zaterdag spelen we om 15u00 uit op de Basvelden (Muizenstraat z/n) tegen Tuinwijk Zonhoven. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie