Goed, maar net niet goed genoeg voor de overwinning

Het was afgelopen zaterdag duidelijk te merken dat we de afgelopen weken ‘getraind’ hadden. M.a.w. het draaide goed! De eerste helft waren we duidelijk de betere van een goed meevoetballend Helchteren. Dit vertaalde zich in een perfect uitgespeeld doelpunt. Tom Thijs deed weer waar hij goed in is en ging de flank af, liet iedereen van Helchteren achter zich en gaf een perfecte voorzet die Bart op zijn beurt perfect binnen kopte. Jammer genoeg werd de voorsprong de eerste helft niet verder uitgebouwd. Meer nog, we kwamen goed weg in een fase waarin het niet duidelijk was of de bal nu wel of niet over de lijn was voor Helchteren. De tweede helft was ook nog goed, maar het liep toch net iets minder dan de eerste helft. De mannen van Helchteren kwamen iets meer in de match en voetbalde enkele kansen bij elkaar. Op één van die kansen dacht onze jonge hinde Hugo dat hij Vincent Kompany was. Gewoon die bal weg trappen Hugo!! Maar nee, effe dribbelen en 1-1. Nu, daarna kregen we zeker nog enkele kansen om alsnog de overwinning binnen te halen. En eigenlijk hadden we die ook binnen na een kopbaldoelpunt van David op corner. Maar om één of andere duistere reden dacht scheids Eddy er anders over. Het bleef 1-1 na een goede match van beide partijen. De supporters hebben genoten!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Laer Opglabbeek. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie