Alweer niet verloren!

Nadat de week ervoor Patro ons in de steek liet, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de mannen van Gerdingen om af te bellen. Jammer, want we waren thans volledig voorbereid en klaar voor een klinkende overwinning! Geen nood, dan maar weer een extra training voor de volgende match tegen Helchteren. Het werd een onderlinge match tussen het gele en het rode team. Aanvankelijk waren we met een gelijk aantal spelers per ploeg, totdat onze voorzitter uitviel. Toen vond Tuur het nodig één of andere gekke wissel te doen die niemand echt begreep. Waar het op neer kwam was dat hij met een ander truike langs de kant een sigaret stond te roken. De gele ploeg leek duidelijk beter en dit vertaalde zich ook in de doelpunten. Om dit enigszins proberen bij te sturen werd Tuur terug het veld op gestuurd om bij de rode ploeg een man-meer-situatie te creëren. Maar raar maar waar leek het alsof de gelen met een man meer waren. Maar dit had alles te maken met de sublieme flitsen van onze jonge hinde Hugo! Wat een goal Hugo! Uiteindelijk wisten beide ploegen toch wel wat goalen te maken, maar was de gele ploeg duidelijk winnaar van een goed onderonsje. Dju die mannen van Helchteren gaan afzien komende zaterdag, zoals wij de laatste weken getraind hebben ;-).

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren. We komen om 14u30 samen in de sporthal. Achteraf is de loting voor ons tornooi.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie