Na een goei training moet Gerdingen eraan!

Afgelopen zaterdag werden de oorspronkelijke plannen gedwarsboomd door de veteranen van Patro. Als tussenoplossing mochten we om 16u een tornooi gaan spelen in hun plaats. Maar vermits dat niet in onze plannen paste werd er beslist om een doorgedreven training te houden d.m.v. een wedstrijdje onder elkaar in de zaal. Zo kon er de nodige nadruk gelegd worden op techniek en kon toch één deel van we 12 doelpude veteranen vertrouwen opdoen. Iets wat we de laatste weken (ahum maanden)wel een beetje misten. Er werd alleszins stevig aan het scoringsprobleem gewerkt. Met een uitslag van 7-5 voor de goei zagen we twaalf doelpunten. Als dit zich niet vertaald in een klinkende overwinning tegen Gerdingen weet ik het niet meer. We hebben achteraf op de fantastische paaswandeling toch al de mogelijke overwinning uitgebreid gevierd! Proficiat aan de organisatoren!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Gerdingen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie