3-5 aan de Laer gelapt

Aldus heb ik gehoord …

Na een sterk begin slikte we al rap een fraai tegendoelpunt tegen Laer Opglabbeek. Maar niet getreurd beste lezers, toen was het tijd voor de onemanshow van onze prijsschutter Bart. Op tien minuten tijd speelde hij de verdediging Messiaans aan flarden. Ruststand 1-3! Na enkele wissels en enkele diepe passen was het evenwicht even zoek, wat Laer terug bracht tot 3-3. Maar met een sublieme voorzet van Niels De Bruyne en een prachtige afwerking van David Luiz kwamen we terug op voorsprong. Onze nieuwe aanwinst Ronny ‘Juninho’ Govaerts plaatste de bal enig mooi in de verste hoek en zorgde voor een 3-5 overwinning. Dikke match gespeeld!

Komende zaterdag is het tijd voor het beste tornooi allertijde. We komen om 9u30 samen in het Kerkenbergstadion.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie