Ruime overwinning!

Afgelopen zaterdag hebben we eindelijk nog eens een ruime uitoverwinning gehaald. Slachtoffer van dienst was De Klok Zolder. Het was al van begin januari, in Zonhoven, geleden dat we nog eens serieus uitpakten op verplaatsing. Al hielden de mannen van Zolder, met behulp van hun lijnrechters, de schijn in de eerste helft nog wel op. Het kopbaldoelpunt van Bart in het begin van de match werd immers onterecht afgekeurd. Even later bleek dat het echt wel een pechdag was voor Bart, want hij viel geblesseerd uit. Gevolg, alles even herschikken en Alain overtuigen dat hij van voor moest gaan spelen. Dat had net iets teveel tijd nodig om in de eerste helft nog te scoren. Maar in de tweede helft was iedereen klaar om te knallen! En of er geknald werd! Vertrekkende van een goede organisatie was onze aanval onverbiddelijk voor de verdediging van De Klok. Alain (2x), Tuur, Tom en een own-goal maakten er 0-5 van. Op het einde wist Zolder de eer nog te redden. M.a.w. een dik verdiende ruime 1-5 overwinning die serieus deugd deed na de iets mindere weken. Toch raar dat het ineens zo goed ging. Zou het goede resultaat iets te maken hebben met de afwezigheid van de T2/Apollo-spion? Voor Tuur zeker wel! 😉

Zaterdag staat er het één en ander op het programma. Om 13u00 beginnen we met een algemene vergadering. Daarna maken we een groepsfoto met de nieuwe truitjes en om 15u00 gaan we voetballen tegen Patro Eisden. Om 18u00 is het paaswandeling die we afsluiten met hot-dogs en de nodige pintjes! 

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.