De derby van het jaar eindigt op billijk gelijk spel!

Tussen kerstmis en nieuwjaar vond er met de derby van het jaar nog een veel belangrijkere feestdag plaats! En het werd ook daadwerkelijk een feest, vooral voor de neutrale supporter. Een derby, door beide ploegen met heel veel inzet gespeeld, eindigden immers op een 2-2 gelijk spel.  De supporters, in grote getalen opgekomen, zagen dat het goed was. De eerste helft ging vrij gelijk opgaand, maar het waren de veteranen die met een kopbal van David de score wisten te openen. De tweede helft was eerder in het voordeel van den Apollo, maar ondanks dat wist een “nieuwe veteraan” de 2-0 op het bord te zetten. Maar het slotoffensief van  den Apollo kon wel tellen. Ze wisten nog terug te komen tot 2-2. De eerlijkheid gebied ons om te zeggen dat ze misschien net iets meer verdiend hadden, maar gelukkig krijgt ne mens niet altijd wat hij verdiend. M.a.w. de Apollo-boys hebben ons nog steeds niet verslaan, dus de titel van ‘Ploeg van ’t stad’ blijft nog even bij ons!

We zetten het nieuwe jaar onmiddellijk in met een topper van formaat! Komende zaterdag spelen we immers om 15u00 in en tegen Oud Termien. Dus iedereen fit en scherp om 14u00 in de Sporthal. Na de match trakteren Danny en Sylvie op Chili Con Carne en een drankje voor alle veteranen met partner en sympathisanten.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.