Ook op vrijdagavond knallen de veteranen!

De match tegen Hutte Houthalen werd afgelopen vrijdagavond bij kunstlicht afgewerkt. Eens ne keer iets anders en blijkbaar iets dat ons ook wel ligt. Het moet gezegd, er wordt tegenwoordig op een hoog niveau gevoetbald. Onze dip van na de zomerstop is echt wel verleden tijd. Tegen Hutte Houthalen, toch wel een sterke ploeg, werd al bij al vrij vlot gewonnen. Ondanks het weerwerk wist Bart al vrij snel de score te openen. Door die vroege voorsprong was het voetballen in een zetel en konden we de voorsprong verder uitbouwen (Bart en Marc). De mannen van Hutte wisten nog even een beetje spanning terug in de match te brengen met een tegengoal, maar een goed spelende Jeroen deed tegen het einde helemaal het licht uit voor Houthalen. Gevolg: een mooi 1-4 overwinning. Maar eigenlijk viel er afgelopen vrijdag ook het één en ander te beleven langs het plein. Eerst en vooral blonk onze T2 ferm uit in afwezigheid! En laat je ploeg maar in de steek! Maar dit werd meer dan waardig opgevangen door de aanwezigheid van Mario Vanhengel! Mario, je zag er goed uit! Hopelijk zien we je nog wel eens meer langs het plein en veel moed met je revalidatie!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Meeuwen. We spreken om 14u00 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.