Ruime overwinning!

Het was weer eens genieten geblazen voor de supporters langs de lijn. Na een paar mindere matchen de afgelopen weken zat de schrik er in het begin van de match toch wel een beetje in. Dit resulteerde dan ook snel in een 0-1 achterstand. Maar onder een stralende zon werd er dan toch het nodige weerwerk geboden. De keeper van Niel had het moeilijk met die druk en hielp ons een beetje op weg. Tom J. en Bart maakten hier gretig gebruik van. Tussendoor vinkelde Marc nog een magistrale vrije trap voorbij de muur en de keeper. 3-1 aan de rust. De tweede helft ging verder op hetzelfde élan. We speelden vrij gretig en goed en om heel eerlijk te zijn, kwamen de mannen van Denegaerde Niel er niet meer aan te pas. Gevolg: Hayati 2x en Bart nog een keer zorgden voor de 6-1 eindstand. Een dik verdiende overwinning!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 in genoelselderen. En dus NIET OM 16u00 zoals op de kalender staat! We komen om 14u00 samen in de sporthal.