Zonder katers lukt het beter!

Zowel de webmaister als de plaatsvervangend verslaggever zaten op Pukkelpop. Maar de signalen die we tot daar doorkregen klonken heel wat beter als vorige week. Berichten als “2-4 gewonnen! Beetje terug goed gemaakt!” en “2-4 gewonnen, zonder kater lukt dat toch beter!” deden de pintjes op Pukkelpop toch beter smaken. M.a.w. de valse noot van vorige week werd met een goede prestatie weggeveegd. De doelpunten waren van Bart (3x) en Marc (1x). Maar de webmaister heeft zich laten vertellen dat iedereen een goei match gespeeld heeft.

Komende zaterdag gaan we die lijn doortrekken in en tegen Eksel. We spelen daar om 16u00. We komen om 14u45 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos! (ja ook gij Wim Hensen 😉

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.