Rekem te min voor Zutendaal

Wegens webmaister in het buitenland werd deze keer het verslag geschreven door Niels.

Onder een stralende zon werd zaterdag vlot afstand genomen van de veteranen van Rekem. Ondanks het feit dat het gras eens dringend gemaaid moest worden, ging de bal goed rond in de eerste helft, met een goal van Bart tot gevolg. 0-1. Als we de kansen iets beter hadden afgewerkt zou de stand al veel hoger geweest zijn. In de tweede helft ontbond Mark Vanalken zijn duivels: 3 doelpunten, waaronder een afstandsschot in de haak vanop 20 meter! Yves had zich al kunnen douchen aan de halve want de mannen van Rekem zijn niet meer over de middenlijn geweest in de tweede helft. Uitslag 0-4.

Volgende week gaan we op reis naar Trier. We komen zaterdag om 7 uur bijeen bij Jos (Grensweg te Zutendaal).

De week daarna spelen we op zondagvoormiddag (30/06) de onvervalste derby tegen den Apollo. We spreken dan af om 9u30 in de sporthal. Achteraf verbroederen we bij een BBQ! Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.