In slotfase laten we overwinning uit handen glippen.

Het zag er allemaal goed uit tot enkele minuten voor tijd. Alle voorwaarden waren immers aanwezig voor een mooie overwinning; mooi weer, een goed georganiseerd tornooi in Nieuwe Kempen en een goede tegenstander uit Hechtel. Het was dan ook een gelijkopgaande match die aangenaam was om naar te kijken. In de eerste helft kwamen we toch wel verdiend 1-0 (Bart) voor. Het begin van de tweede helft was voor de mannen van Hechtel. Ze maakten er ook vrij snel 1-1 van. Daarna kregen we weer wat meer greep op de match en konden we de 2-1 (Alain) scoren. Maar, we lieten het na om Hechtel de doodsteek toe te dienen. De mogelijkheden waren er thans. Maar gelijdelijk aan lieten we de match uit handen glippen en het onvermijdelijke gebeurde. Enkele minuten voor affluiten viel de 2-2. Eerlijkheidshalve moeten we zeggen dat het misschien een terechte uitslag is, maar toch hadden we die overwinning nooit mogen weggeven. De fans verwachten een reactie volgende week!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 THUIS tegen Laer Opglabbeek. We spreken af om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.