Veteranentornooi was weer een succes!

Het is alweer voorbij, ons jaarlijks tornooi. En het was een knaller van formaat! De weergoden waren ons goed gezind. Dit samen met 10 sportieve ploegen, fantastische supporters en DJ Jos zorgden voor de nodige ambiance “te Zutendaal”. Foto’s van het tornooi vind je hier.

Sportief gebeurden er toch wel wat gekke dingen. Zo wist KSA Oud zich na een succesvolle zaterdag (2 overwinningen) te vestigen op een 5de plaats. Geschiedenis werd geschreven. Ze maakten immers 13 goalen op één tornooi. Daar hebben ze normaalgezien 5 tornooien voor nodig. Daarnaast wisten ze zelfs de belangrijkste beker van het tornooi in de wacht te slepen. Met één puntje meer dan de zeer verdienstelijke Kaller Boobies wonnen ze de beker van de sportiviteit.

Verder wist de Wielerclub weer aan te sluiten bij de successen van enkele jaren geleden. Ze wonnen de finale verdiend van Wilsmer en zorgde er zo voor dat de wisselbeker niet mee naar Wilsmer kon. Lenaerts en de fusieploeg Vanhengel-Siemes bleven dan weer wat onder de verwachtingen afgaande op hun resultaten van de voorgaande jaren. Toch kunnen we weer vaststellen dat iedere ploeg het beste van zichzelf heeft gegeven en een fantastische bijdrage geleverd heeft aan deze editie van het veteranentornooi.

De volledige eindrangschikking:

1 Wielerclub
2 Wilsmer
3 Nuuts Genoeg
4 De Kaller
5 KSA Oud
6 KSA Jong
7 lèèglaaipers
8 Vanhengel-Siemes
9 Lenaerts
10 Kaller Boobies

Tot slot willen we iedereen bedanken die op één of andere manier heeft bijgedragen aan dit fantastisch tornooi! Volgend jaar rekenen we terug op jullie!

Merci!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.