We zijn vertrokken en Nieuwe Kempen wordt ons volgende slachtoffer!

We zijn vertrokken in 2013. Het debacle van vorige week in Lanaken hebben we in en tegen Hasselt mooi recht gezet. Het begon anders niet goed, onze T2 kon de druk van supporters en bestuur niet meer aan en meldde zich ziek af.  Maar onze T1 heeft dit mooi opgevangen. De ploeg stond goed (veel keuze was er wel niet ;-)) en er werd goed gevoetbald. Alain haalde alles uit zijn gekwetste kleine teen en wist, weliswaar geen zuivere, een hattrick te scoren. Tussendoor hadden de mannen van Hasselt al 2 keer gescoord waarvan één keer voor ons met een prachtige owngoal. Het leek nog een beetje spannend te worden toen Hasselt er 2-4 van maakte. Maar Bart wist dan toch eindelijk één van zijn vier open kansen te benutten en maakte er 2-5 van. Een dik verdiende overwinning! Op naar de volgende!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.