Zaterdag thuis Onder den Toren.

Na een vrij weekend was het afgelopen zaterdag de hoogste tijd om er weer in te vliegen. Allé dat dachten we toch. Maar blijkbaar wilt ‘erin vliegen’ bij de meesten iets totaal anders zeggen als stevig en goed aan een match beginnen. Bijgevolg stonden we al snel 0-1 achter en waren we de volledige eerste helft nergens. Maar al goed dat er in der tijd éne op het idee is gekomen om voetbal in twee helften te spelen. De tweede helft waren we dan ook duidelijk beter en kwamen we eindelijk onder stoom. Ja, na zo een week stil liggen hebben die ‘ouw knoken’ wat meer tijd nodig om weer goed op gang te komen blijkbaar.  Uiteindelijk werd het nog een vrij ruime 5-2 overwinning met een kopbalgoal van Tom J. een beauty van Hayati en een hattrick van Bart.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Eversel Onder den Toren. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.