Zondagvoormiddag de clash van het jaar!

De laatste match voor de zomerstop komt eraan. En gewoontegetrouw is dat de jaarlijkse clash tegen den Apollo. Wie gaat er dit jaar aan de haal met de titel “Ploeg van ’t Stad”. Natuurlijk kunnen we ons allemaal nog de klinkende overwinning van vorig jaar herinneren. Al zullen de “Apollo-boys” dat wel proberen te verdringen. Maar mannen, bij deze zullen we het even terug onder de aandacht brengen. De Veteranen wonnen toen met maar liefst 3-5! Om het geheugen nog wat meer te helpen kan je hier het verslag van toen lezen.

De match begint om 10u00. We komen om 9u30 samen in de sporthal. Achteraf verbroederen we met de nodige pinten en stokskes. Dus iedereen op post!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.