Zaterdag spelen we uit bij Denegaerde Niel.

Afgelopen zaterdag werd er tegen Hutte Houthalen gevoetbald zoals het weer. Veel regen en slecht weer met heel af en toe eens een opklaring. Het leek wel alsof de 0-4 overwinning in de topper tegen Oud Termien nog in de kleren zat. In een zoutloze eerste helft zagen we dan ook heel weinig kansen, laat staan een goal. Dus aan de halve was het terecht 0-0. Dit had natuurlijk ook wel te maken met een tegenstander waar de organisatie vrij goed stond.

In de tweede helft begon het dan vrij stevig te regenen. En de wereld op zijn kop zorgde dit voor enkele opklaringen bij het voetbal van ons. Marc trok ons nog maar eens over de streep met een streep (1-0). Een tijdje later wist Tuur de keeper te omspelen en de 2-0 binnen te duwen. In blessuretijd kon Houthalen nog de 2-1 maken, maar die kwam toch net te laat om nog kans te maken op iets meer.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit bij Denegaerde Niel. We komen om 14u00 samen in de sporthal.