Enorm sterke derde helft

En dan moet gezegd dat de twee andere helften van ons ook fantastisch waren. Zij die erbij waren zagen dat het goed was. Na amper 5 min hadden wij al 0-2 voor kunnen staan. Andreas en Tom T vonden echter een uitstekende keeper op hun weg. En de rest van de wedstrijd kregen we misschien nog wel 6 of 7 kansen maar ze hadden een zeer goede keeper in doel staan. Wij ook want we hadden er ook wel 3, 4 binnen kunnen krijgen. Op de counter want voor de rest zagen we de Tram niet veel. Maar toch won de Tram met 1-0 en dit was onverdiend. Na de match waren wij wel in staat nog een tandje, nee een heel gebit bij te steken. Chips en een hoop stokskes en ook wat bier. Thomas kreeg respect en applaus omdat hij als beste van de heel kantien met de dobbelsteen kon gooien. Tegen 19u30 was het gedaan maar dat leg niet aan ons.

Team: Niels vda, Jeroen, Gert, Johan, David, John, Krystian, Christof, Tom T, Thomas, Andreas Invallers: Mike, Alain Scheids: M Elkmuil Toeschouwers:120

Deze week VETERANENTOERNOOI. Vrijdag vanaf 19u, zaterdag vanaf 10 u en zondag om 11u om alles in goede banen te leiden. Wie niet kan en de toernooiverantwoordelijke niet verwittigt moet het heel weekend badmeester zijn aan het A-plein.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.