Geen hapkes

En dan hebben we ook nog eens verloren tegen Zonhoven. 2-0 werd het, al moet gezegd dat wij eigenlijk de betere ploeg waren. Zelfs met de hulp van drie apollomennekes lukte het niet. Een eerste doelpunt op snelheid gepakt en de 2-0 was een wereldgoal. Rechtstreeks op de slof heet dat. Hoop dat ze dat doelpunt gefilmd hebben want zo eentje gaat hij nooit meer maken. Gelukkig kregen we nog een wiskundeles van Tuur daar op de Basvelden. Het plein lag enorm krom en op de middellijn leerde Tuur ons het verschil tussen een stompe en scherpe hoek. Opfrissing die hoognodig was. Tactisch stond hij daarna ook vanalles langs de lijn te roepen maar daar snapte dan weer niemand iets van. Na de wedstrijd mochten we weer naar het snookerlokaal waar we getrakteerd werden op GEEN hapkes. Tombola mochten we wel doen. Die van Zonhoven snapten er zelf niks van de tombola dus mochten wij winnen. Nie moeilijk, we waren de enigen die tombola speelden aangezien zij maar met 4 in de zaak aanwezig waren en wij met 12. Verloren dat wel maar wij hebben ons niet laten kennen.

Ploeg: Tom J, Gert, Jurgen, John, Bart, Niels, Krystian, Jeroen, Kevin vda, Gerry vda, Raf vda Bankiers: Alain, Tom T Scheids: Archie Slecht Toeschouwers: Marc, Tuur, Tony en 2 dames van de ander.

Zaterdag spelen we om 15 u in Smeermaas. Om 14u in de sporthal verwacht. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt niet getrakteerd door Alain als we winnen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.