6-3 op die doos

Ge zoudt voor minder een kostuum gaan passen, of toch kijken hoe iemand dat past. En ja ge zoudt ook een housewarming kunnen voorbereiden. Feit is dat we cadeautjes weggaven. Op hoekschop van ons scoorde de tegenstander. 1-0 achter. Gelukkig was Bart er nog en hij maakte de 1-1. Ons wetenschappelijk onderzoek van enkele weken geleden heeft nog een nieuw resultaat opgeleverd. Penalties sjotten kunnen de Nederlanders niet, maken daarentegen, daar zijn ze goed in. Heel subtiel allemaal maar de var had het toch gezien. Ene miste Megawatt, den andere ging binnen en 2-1 achter. Bart schreeuwde zijn longen uit zijn lijf om een handsbal en kreeg de penalty. Om dan na de match te beweren dat het geen strafschop was. Krystian mooi in de hoek en het stond 2-2. Thomas, die van al die flaters bijna moest kotsen, ging eens doorjagen op hun keeper. Die leverde in bij John en Bart vanop 30 meter, 150 als ge hem moet geloven, met een wereldgoal. 2-3 maar dan nog 4 tegendoelpunten in cadeauverpakking en zo stond de 6-2 op het bord. Tijd om een mentalist in te schakelen vond het bestuur.

Ploeg: Tom J, Tom T, Johan, David, Mike, Christof, John, Krystian, Gert, Thomas, Bart Invallen deden Jespen en Alain Scheids: B. Laaskaak Toeschouwers: 12

Zatedag spelen we in en tegen Hasselt om 15u. Samenkomen doen we om 14u in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de housewarming als mentalist opluisteren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.