Termien was gezien

Consternatie alom voor de match. De ploeg die op de kalender stond kwam gewoon zonder problemen opdagen. En verloor dan met 6-1. Bart, die na een blessure eens ene keer ging proberen, opende de score. 1-0. Blessure genezen dus gedaan met janken. Termien dacht dat kunnen wij ook en maakte gelijk met een mooie lob. Er moet wel bij gezegd worden dat Tom J wel erg ver uit zijn goal stond. Had hij hem anders wel gehad, we zullen het nooit weten. Tom T vond het welletjes, snoepte de bal van een verdediger af, en scoorde in de verste hoek. Dat ik dit nog weet vind ik van mijn eigen ook straf. Op voorzet van Niels knikte, dit doet men met het hoofd, Johan enig mooi de 3-1 op het scorebord. Bij wijze van spreken natuurlijk want wij hebben geen scorebord. In de tweede helft was er even opschudding. Wie o wie had gescoord. Hoekschop Niels, kopbal David en dan al dan niet via Tom T binnen. Scheids zei David, nee zei Niels. Wie zijn wij om te twijfelen aan Niels, dus 4- Tom T. Assist David, ook mooi maar zijn we intussen alweer vergeten. Tom T maakte er 5-1 van. Een hattrick dus maar ene buutenuut kon er niet van af. Bart scoorde er ook nog eentje en legde zo de 6-1 eindstand vast. Niet slecht mannen, zelfs goed.

Team: Tom J, David, Bart, Mike, Niels, Gert, Tom T, Jerry, Johan, Krystian, Thomas Gebankt: John Scheids: Kris Toeschouwers:12

Zaterdag spelen we tegen Megawatt op Genk VV. Start om 15u en daarom komen we om 14u samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag niet dansen op de nieuwjaarsreceptie.

..

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.