Korting op de verf in Praxis

En daarom kon Jeroen maar 1 helft spelen. De eerste dan ook nog. En dan verf kopen. Rare kwast die Jeroen zou Hendrik den tweede, aka Bart H., zeggen. Ah ja we hadden ook nog match. Tegen Red Star Laren, een bende jonge vegers. 2-2 werd het en dat had een reden. Wegens personeelstekort langs onze kant moesten we een beroep doen op den apollo. Kenny kwam ons uit de nood helpen waarvoor enorme dank. Daarom mochten wij ook niet winnen. Om hem geen te goed gevoel te geven 19 weken na de 1-5 overwinning tegen de apollo. Toch kwamen wij 1-0 voor. Slecht uitverdedigen bij die ander en gelukkig was Bart, niet Hendrik de tweede, alweer te lui om terug te lopen en kon hij rustig binnen leggen. De jong vegers profiteerden van hun snelheid en bogen hun achterstand om in een 1-2 voorsprong. Na een blessure voor Tom J speelden we een tijdje met 10 en ook dat konden we. Heel op het einde van de match kwamen we dan ook verdiend op 2-2. Tom T schilderde, terwijl de verf nog niet gekocht was, de bal op het been van Eigentor en die legde hem aan de eerste paal binnen. Goed gedaan.

Peloeg: Yves V, Jeroen, Tom J, David, Tom T, Krystian, Bart, Gert, Bjorn, Kenny, Johan Plakt veel aan de bank: Alain Scheids: Kris toeschouwers: 18

Zaterdag spelen we tegen Zonhoven om 15u. Samenkomen doen we om 14u30 in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt binden we vast aan ne stoel zodat hij niet kan profiteren van de korting op de verf in de Praxis.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.